RUS
Все разделы
Ивано-Франковск
В разделе

РГК, ООО

Профиль компании
Представитель компании
Галина Тетянаменеджер
Адрес компании
юридический
Ивано -Франковск ул.Независимости 67
фактический
Ивано -Франковск ул.Независимости 67
Регистрация: 25 августа 2016
Индекс активности: F0.0
Жалоба
Добавить в избранные

Деятельность компании

Бест Бургер® - одна з найпопулярніших мереж ресторанів швидкого обслуговування в Україні, яка належить управлінській компанії ТОВ «Ресторан Груп Компані».
Свою історію компанія розпочала у 2011 році. Вперше скуштували “ідеальний бургер” мешканці та гості міста Івано-Франківська.
Висока мета проекту - задати новий рівень ресторанного бізнесу в сфері швидкого обслуговування по всій Україні.
Вже чотири роки компанія безперервно працює для українців, збільшуючи прибутки й дотримуючись високих стандартів ведення системного та прозорого бізнесу.
У кожному з наших ресторанів максимально комфортні умови: високоякісні страви за доступними цінами при швидкому та ввічливому обслуговуванні.
Бест Бургер® є одним з кращих роботодавців. Всі працівники нашої компанії отримують належні умови праці в згуртованому колективі, справедливу оплату та перспективне майбутнє.
Команда ТОВ «Ресторан Груп Компані» – близько 100 професіоналів, які працюють у п’ятьох містах України. Це унікальні, амбітні та досвідчені особистості, які йдуть в ногу з часом та вірою у власні сили.
Бест Бургер® змінив світ швидкого обслуговування на краще. Саме в мережі Бест Бургер® вперше створено безлімітний доступ до морозива, де кожен відвідувач створює собі порцію самостійно. Щорічно Бест Бургер® проводить Чемпіонат з поїдання бургерів. Він знаходиться в процесі постійного розвитку: практично щодня з’являються нові страви, пропозиції, акції, які відповідають новим потребам клієнтів. У Бест Бургер® готують страви виключно із натуральної сировини. Бест Бургер® підтверджує свою назву, передбачаючи бажання вдосконалюватись і завжди пропонуючи найкраще.
Кількість ресторанів Бест Бургер® зростає, бо ми прагнемо бути ближче до Вас. Пропонуємо сучасний формат зворотного зв’язку, коли кожен може відверто висловитися або задати питання на наших сторінках у соціальних мережах.
Протягом своєї чотирьохрічної історії розвитку, вишуканий смак страв, приємне обслуговування і помірні ціни у Бест Бургер® не залишили байдужим жодного відвідувача.
Сьогодні послугами Бест Бургер® користується близько 100 000 споживачів в місяць.
Кожен хто робить свою справу добре - будує новий світ, в якому хочеться жити. Якщо Ви й досі не з Бест Бургер®, саме час зробити це, і на власному досвіді відчути усі переваги кращого майбутнього!
Бест Бургер® - це те, що потрібно в житті кожної людини.

Написать сообщение
Свяжитесь с компанией
Галина Тетяна
менеджер
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности пользователя.
РГК, ООО Галина Тетяна, менеджер
Выбрать раздел
×
Сайт Flagmа хочет показывать вам уведомления.